Din varukorg är tom!
  Kontakta oss 0705-460109

Om King Size Skor

King Size Skor startades 1985

King Size Skor startades i september 1985. Anledningen var det egna behovet av snygga högklackade skor i storlek 42. På den tiden var utbudet av skor i denna storlek så gott som endast "präktiga" skor.

King Size Skor gör fötter glada!Till en början bara skor i stora storlekar 

I starten hade vi bara dam- och herrskor i stora storlekar, men efter ett par år började vi få förfrågningar även på små storlekar. Vi utökade då successivt sortimentet även med små dam- och herrskor.

Pionjärer inom området skor i extra små och stora storlekar 

Vi drar oss inte för att säga att vi varit pionjärer inom detta område. När vi startade fanns inte Internet, vilket innebär att information om t.ex. leverantörer var mycket besvärligare än i dagens internetvärld. Information till behövande kunder bestod av papperskopior i svart/vitt. Senare blev det foton i färg för att slutligen bli en hemsida, som vi introducerade för ca 12 år sedan. Där visar vi så gott som hela vårt sortiment av skor och den har blivit vårt "skyltfönster".

King Size Skor ger möjligheter för fötter utanför "mallen" 

Vi på King Size Skor känner att vi gett det här behovet ett ansikte. Det ska inte behöva vara ett problem att ha fötter som inte passar i den "vanliga" mallen. Vi har fortfarande kunder som kommer till oss och som började som blyga 13-14-åringar som blev överlyckliga över att kunna köpa fina skor i rätt storlek.

Butiken i Stockholm

1992 öppnade King Size Skor butiksfilial i centrala Stockholm (ett stort steg, 60 mil från Arlöv). De första åren arbetade vi själva där, men sedan tog vi in personal som skötte försäljningen. Sedan 1/1-2014 är dock butiken nedlagd.

Sveriges största sortiment när det gäller skor i extra små och stora storlekar

Idag har vi ett mycket stort sortiment när det gäller skor i extra små och stora storlekar! Men så har vi också hållit på i nästan 30 år och har en stor, nöjd och trogen kundkrets. Genom åren har vi också fått genomgående stort beröm för vår gärning, och det värmer förstås.

King Size Skor idag

Vi söker ständigt nya skomodeller och nya leverantörer och vi tar tacksamt emot tips från våra kunder om speciella önskemål. Vi gör vad vi kan för att finna det önskade.

Vi hoppas att våra kunder ska trivas med vår nya hemsida.

Ingrid och Jan Törnqvist